Digitale Symønstre – det første fra s+s er lagt på shoppen

Det første digitale symønster fra s+s

Jeg har gennem længere tid lavet forskellige symønstre i PDF format. Og vi har solgt snitmønstrene udprintet i STOF og STUFF i Badstuegade, Aarhus.
Nu har jeg så langt om længe – på opfordring af en Instagram-bruger, der har set disse babybukser – fået mig taget tid til at lægge et af symønstrene på vores webshop STOFogSTUFF.dk.

Det første digitale symønster er en Baby Baggy Buks.


Baby Baggy bukserne i babyfløjl


Symønstret på baby baggybukserne købes i webshoppen, modtages som PDF-fil i en mail, printes ud på A4-ark og vupti… har du et begynder venligt symønster til et par fine bukser til baby.

© STOF & STUFF ….Desværre er PDF-symønstrene nemme af kopiere og dele ud til venner og familie. Jeg har valgt at tro på, at mine kunder selvfølgelig ikke gør det, da de ved, hvor lang tid det tager at lave symønstrene med produkt, fotos, sybeskrivelse og meget mere.


Flere digitale symønstre til baby og børn på vej.

Jeg tror, jeg har 50 PDF-symønstre liggende. Ikke alle er lige “pæne”, så de skal lige rettes til, inden de bliver udgivet digitalt.

Jeg vil rigtig gerne lære at lave et professionelt mønster i et tegneprogram, men jeg har simpelthen ikke tiden til det. Så er der én af jer læsere, der kender til Illustrator eller et andet tegneprogram og som gerne vil hjælpe med at tegne mønstrene over, så giv endelig lyd. Du kan finde kontaktoplysningerne her.