Om

VELKOMMEN til STOFogSTUFF.dk’s blog

hvor jeg vil dele min passion for og erfaring med syning med dig. Alle de fif, sytips og -ideer, som jeg har videregivet gennem årene på sykurser og deler ud af i fysisk butik, vil jeg via blogindlæg med vejledende tekst og illustrationer give videre til dig og håbe, du kan bruge dem, hvad enten du er begynder eller øvet syer.

Lidt om STOFogSTUFF.dk

Mit navn er Marianne Brissing, og jeg er ejer af STOFogSTUFF.dk , som jeg startede op i 2017 og er en webshop med unikke kvalitets metervarer og andet grej til syning.

Indtil da var jeg lærer og brugte en stor del af min fritid på at sy til mine fire børn, mig selv og boligen. Senere er det også blevet til tøj og accessories til mine mange dejlige børnebørn.

Mine linjefag i fysik/kemi og matematik passer fint med interessen for håndarbejde, hvor jeg bruger min matematiske sans, når jeg udarbejder PDF-mønstre, strikkeopskrifter og nye designs.
Matematik er for mig en måde at tænke og se omverdenen på. Det er et problemløsnings-værktøj, og mit motto er: Det er ok at være doven på den “fede” måde. Altså regne ud hvordan du hurtigst og pænest (især når det gælder syning) når målet.

Historien om STOFogSTUFF.dk

Min passion for lækre stof metervarer med smukke prints førte til, at jeg åbnede min første stofbutik i Hornslet, hvor jeg også bor. Navnet ”STOF og STUFF” opstod, da jeg også solgte interiør og brugskunst; altså ting og sager = STUFF, der var udvalgt ud fra devisen: ”ikke noget man kan købe i Netto og Rema” og dermed noget, der passede i mit sortiment af kvalitets stoffer.

Efter et par år udvidede jeg med en lille fin stofbutik i hjertet af Århus; og nøøj hvor jeg trivedes med min lille butik og mange spændende kunder. Desværre blev butikken for lille, og jeg flyttede til Risskov i et større lokale men primært som webshop med begrænsede åbningstider og mulighed for at se og røre inden køb.

Har du en kommentar, spørgsmål eller gode ideer til blog-indlæg, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Marianne, STOFogSTUFF.dk
De bedste sy-hilsner fra Marianne Brissing