Art Gallery Fabrics – ny stof passion

Jo jeg har rigtig mange fine bomuldsstoffer i butikken STOF & STUFF og på webshoppen www.STOFogSTUFF.dk 


STOFogSTUFF.dk's butik i Aarhus C


Men én af dem jeg helt sikkert kommer til at gøre meget mere ved, er Art Gallery Fabrics. Dette amerikanske stofbrand har en specielt lækker bomuldspoplin, som er særdeles velegnet til beklædning.

Desuden er stoffirmaet unikke til at udgive super inspirerende LookBooks , Booklets og videoer af deres stofkollektioner og forslag til modeller, som du kan sy til både dig selv, børnene og boligen.

Maker stofserie fra Art Gallery Fabrics. Køb hos STOFogSTUFF.dk


Art Gallery Fabrics er en nyere stofproducent inden for stof metervarer til tøj, accessories, boliginteriør og patchwork.

Pat Bravo, tekstildesigner og indehaver af Art Gallery Fabrics, syntes, der manglede et alternativ til de eksisterende  metervareproducenters udbud.

I 2004 besluttede Pat at starte et nyt tekstilbrand, der skulle tage kampen op med de gamle stofudbydere. Et brand med et på en gang trendy og moderne men alligevel klassisk og elegant udtryk.

Smukt patchwork tæppe. Køb AGF-stof hos STOFogSTUFF.dkNøgleord for den iværksættende stofdesigner har siden starten været design, kreativitet og skønhed. Og som hun siger: Mit team og jeg brænder for at designe tekstiler. Stof tekstiler der passer til det moderne menneskes livsstil. Art Gallery Fabrics laver stof metervarer til dig. Vi lægger vægt på kvalitet og lover, at denne overholdes i hver eneste meter stof, du køber.


Pat Bravo har siden starten udviklet sit metervare brand og ansat såvel nye som erfarne stofdesignere, der alle har det fælles, at de er særdeles talentfulde og nyskabende. Stofdesigner teamet hos Art Gallery Fabrics sætter en ære i at skabe originale og unikke stof metervare kollektioner.

Bomuldsstof fra Art Gallery Fabris. Køb hos STOFogSTUFF.dk


Klare og dristige farver eller douce pudderfarver er at finde i tekstilerne fra Art Gallery Fabrics, hvis print finder inspiration i gamle porcelæns mønstre, retro trenden eller i topmoderne grafiske udtryk.
Stofproducenten tilbyder deres kunder stoffer, der følger tidens trend men også udfordrer fantasien og kreativiteten hos den enkelte sy- og DIY-entusiast. Et mantra også for www.STOFogSTUFF.dk

Littlest stofserie fra Art Gallery Fabrics


Selv kvaliteten af stof metervarerne fra Art Gallery Fabrics er unik. Ved at vælge et tekstil vævet med mange og fine tråde fås en bomulds metervare, der er super blød og glat. Du kan med et enkelt fingerstrøg mærke forskellen med det samme.

Med stof metervarerne fra Art Gallery Fabrics – får du:
  • Stof med design og farver i tråd med tidens trend.
  • Smukke og helt unikke stofprints der fremstår knivskarpt og klart.
  • En unik stofkvalitet der adskiller sig fra øvrige producenter.
  • Et stof der holder fantastisk i vask og ved brug.
  • Gratis inspiration og symønster til dit syprojekt

Velkommen til en verden af stof og tekstiler fra Art GalleryFabrics hos STOFogSTUFF.dk